Wijnen uit Israël

8 mrt

 

Als je aan Israël denkt, denk je niet direct aan wijn. Toch is wijn al heel ver terug te vinden in de geschiedenis van het Joodse volk. En Israël krijgt nu ook steeds meer internationale erkenning voor haarwijnen.

Namen als Jerusalem Hills, Isaacs Ram en Sacramental Red komen we tegen in het assortiment van Wijnenzo.eu.

De internationaal bekende Engelse wijnschrijfster Jancis Robinson plaatste de wijnen van Hevron Heights Winery heel hoog op haar ranglijst van Israëlische wijnen.

 

wijncadeau

wijncadeau

Geef een wijngeschenk cadeau; U bent zeker van een goede ontvangst, immers de wijnen zijn bijzonder aangenaam en het Cadeau is enorm origineel  Wijnen uit Israël zijn niet zo eenvoudig te vinden, de ontvanger zal uw “zoektocht” waarderen.

 

 

 

Een veel verkochte wijn is de sacramental; een zoete rode wijn uit Judea, die voornamelijk wordt geschonken tijdens de avondmaalsvieringen van verschillende kerken in Nederland

Alle wijnen zijn Kosher (Koosjer) , gebruikte druiven zijn veelal internationaal bekend zoals Chardonnay, Muscat, Sauvignon Blanc, Merlot, Cabernet Sauvignon en Shiraz.

Wilt u iets nieuws proeven, een ander wijngebied ontdekken of bijzonder genieten van een mooie wijn, probeer dan de wijnen uit Israël

vlag israel

Bron: wijnenzo.eu / Eelco van Essen

 

Plaats een reactie